Meteen naar de inhoud
SanaHemp

MY EVERYDAY HEALTH FEEL FIT FEEL GOOD

FEEL FIT FEEL GOOD
USE SANA HEMP JUICE
A SOURCE OF WELLBEING

MY EVERYDAY HEALTH FEEL FIT FEEL GOOD

FEEL FIT FEEL GOOD
USE SANA HEMP JUICE
A SOURCE OF WELLBEING

100% RAUW HENNEP SAP RECHTSTREEKS VAN HET BLAD. Exclusief geproduceerd uit volwassen Nederlands industrieel geteelde hennep. Rauw, niet gepasteuriseerd en flash bevroren, daarna gevriesdroogd om alle nutritionele waardes, die moeder natuur in de plant gegeven heeft, te bewaren. 100% Natuurlijk – VOLLEDIG SPECTRUM – Wateroplosbaar

Sana Hemp Juice Smelttabletten

Sana Hemp Juice smelttabletten zijn ontwikkelt voor opname van CBD-A via het mondslijmvlies. Iedere smelttablet bevat 2MG/CBD-A, waaraan een vleugje vitamine C is toegevoegd.

Doordat vitamine C zuur is van smaak, maskeert dit enigszins de bittere specifieke smaak van het hennep sap. Daarnaast stimuleert vitamine C de aanmaak van slijm door het mondslijmvlies. Doordat deze ‘open’ staat bij de aanmaak van slijm in de mond, wordt het CBD-A hierdoor goed opgenomen.

Sana Hemp Juice powder Capsules 90 capsules

Sana Hemp Juice is een 100% natuurlijk hennepproduct welke een hoge dosis CBD-A bevat. Er zat nog nooit zoveel zuivere CBD(A) in 1 capsule. Eén capsule bevat maar liefst 6,9mg CBD(A)!

About

Sana Hemp

Stelt u zich eens voor dat u uw gezondheid kunt verbeteren door simpelweg smaak toe te voegen aan uw dagelijkse eten en drinken. Sana Hemp Juice geeft niet alleen uw sappen, salades, maaltijden en dessert een rijkere smaak, het levert u ook een verbazingwekkende hoeveelheid noodzakelijke voedingsstoffen.

Hennep is de meest waardevolle plant in de wereld, vol vitaminen, mineralen, omega zuren en het krachtige antioxidant cannabidiol. Sana Hemp Juice is de eerste die deze puur plantaardige voedingswaardes weet te behouden en maakt het voor u mogelijk om hiervan te genieten. Het wordt direct vanaf het veld ingevroren om alle goede eigenschappen te behouden en vervolgens verpakt in handige zakjes. Scheur er één open en drink Sana Hemp Juice puur met water of ijs; meng het met vers fruit voor een gezonde start van de dag; gebruik het bij de groenten om u te ontdoen van de ‘namiddag dip’ of voeg het toe aan uw ijs als afronding van een heerlijk diner.

Vergeet dure en trendy programma’s om uw lichaam te reinigen of gewicht te verliezen, integreer gewoon Sana Hemp Juice in uw levensstijl en geniet van de gerechten en drankjes die u zelf wilt nuttigen. Uw immuunsysteem zal u hiervoor bedanken. Sterker nog, de planeet zal u dankbaar zijn. Hennep is een duurzaam alternatief voor veel traditionele materialen die gebruikt worden in kleding, papier en zelfs in de bouw. Terwijl u geniet van Sana Hemp Juice om uw lichaam te activeren, stemt u indirect in voor een meer milieuvriendelijke vorm van landbouw. Het juiste ding doen proefde nog nooit zo goed en zal zeker nooit beter voelen!

EU goedgekeurd | THC vrij| 100% natuurlijk

Sana Hemp Juice

Meer informatie te vinden over Sana Hemp Juice?
Klik hier

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop