Meteen naar de inhoud
mushrooms4life
Ontworpen en ontwikkeld door Martin Powell

Onze paddenstoelsupplementen zijn vakkundig samengesteld en ontworpen door Martin Powell. Martin Powell heeft meer dan 20 jaar onderzoek verricht naar de kracht van medicinale paddenstoelen. Hij is hiermee een belangrijk figuur in onze kennis naar de kracht en therapeutische toepasbaarheid van paddenstoelen. Martin heeft met zijn kennis en achtergrond onze paddenstoelsupplementen zo samengesteld dat ze voor iedereen toegankelijk en toepasbaar zijn.

Meer weten over de onderzoeken van Martin Powell? Hij heeft twee boeken over medicinale paddenstoelen geschreven.

Paddenstoelen rechtstreeks van de bron

Paddenstoelen zijn complex. Voor al onze supplementen streven wij naar de hoogst mogelijk haalbare kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarom halen wij onze paddenstoelen rechtstreeks bij de bron vandaan. Dit is de plek waar de paddenstoelen oorspronkelijk groeien. Hier bevatten ze de meeste waardevolle stoffen en hebben ze de ideale groeiomstandigheden.

Biologisch

Al onze supplementen zijn 100% biologisch. Waarom? Paddenstoelen zijn de schoonmakers van de natuur. Ze nemen alles op uit hun omgeving; goed en slecht. Wanneer de supplementen niet volledig biologisch zijn, loop je de kans dat ze verkeerde stoffen in zich opnemen. Denk aan pesticiden of andere chemische middelen. Daarom zijn wij trots dat al onze supplementen voldoen aan de strenge eisen van de Soil Association en zonder hulpstoffen, bindmiddelen en additieven worden gemaakt. Echt de kracht van de natuur in één capsule.

Daarnaast doen wij er alles aan om onze voetafdruk op de wereld zo klein mogelijk te maken. De paddenstoelen worden daarom geleverd in een glazen potje.

reishi-paddenstoel-biologisch-mushrooms-4-life-
Waarom kiezen voor Mushrooms4Life?
 • Geïnspireerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde

 • Biologisch gecertificeerd door de Soil Association

 • Samengesteld en ontworpen door paddenstoelexpert Martin Powell

 • Maximaal gehalte aan voedingsstoffen van de paddenstoel

 • Onafhankelijk getest op zuiverheid

 • Snel en makkelijker opneembaar

 • Vegan

Waarom biologisch?

Paddenstoelen zijn de schoonmakers van de natuur. Ze nemen alle goede en slechte stoffen op uit hun omgeving. Wanneer er pesticiden of andere chemicaliën worden gebruikt om de grond of groei van de paddenstoel te bevorderen, wordt dit geabsorbeerd door de paddenstoel. Daarom kiezen wij bewust voor onbespoten biologische paddenstoelen. In de supplementen vind je ook geen vulstoffen of additieven. Met onze paddenstoelsupplementen heb je alleen de kracht van de natuur en niets anders.

biologisch mushroom
De kracht van de natuur in één capsule. Deze paddenstoelen zijn met zorg wild geoogst of gekweekt, waarbij de natuurlijke omgeving wordt nagebootst. Dankzij dubbele extractietechnieken halen wij het beste uit elke paddenstoel. Uiteraard zonder hulpstoffen, bindmiddelen, vulstoffen of additieven.

Lion’s Mane

De Lion’s Mane [Hericium Erinaceus] is een roomwitte paddenstoel die voornamelijk aan eiken- of beukenbomen groeit. Wat deze paddenstoel met name zo bijzonder maakt is de hoeveelheid aan essentiële aminozuren. Dit supplement bevat een full spectrum biomassa en wordt gekweekt op bruine rijst voor extra maximale voedingsstoffen.

Lion's Mane
reishi-paddenstoel-biologisch-mushrooms-4-life-
Reishi

Dit supplement van de Reishi-paddenstoel bevat 100% vruchtlichaam van de krachtige Red Reishi paddenstoel. Deze paddenstoel wordt gekweekt op Duanhout voor optimale voedingsstoffen. Dankzij een traditioneel heet water extractieproces kunnen wij de diversiteit aan gewenste voedingsstoffen in dit supplement maximaliseren. De Reishi-paddenstoel wordt met name voor de hoeveelheid aan triterpenen geroemd.

reishi mushrooms4life
chaga mushrooms4life
Chaga

De Chaga paddenstoelen [Inonotus Obliquis] voor dit supplement zijn wild geoogst van berkenbomen in Siberië. Daarom bevatten onze supplementen met Chaga één van de belangrijkste actieve voedingsstoffen: betulinezuur. We passen een traditioneel heet water extractieproces toe om het gehalte aan gewenste voedingsstoffen te maximaliseren.

Maitake-Mushroom-Mushrooms4Life-
Cordyceps-capsules-Mushrooms4life
Cordyceps

De Cordycepspaddenstoel voor dit supplement wordt gekweekt op biologisch Sorghum en is daarom ook volledig vegan. De natuurlijke omgeving tijdens de kweek wordt op een identieke wijze nagebootst. We voegen tijdens het productieproces een geconcentreerd vruchtlichaamextract aan de Cordyceps Militaris toe voor maximaal effect. Deze paddenstoel staat bekend om de stoffen cordycepine, nucleotides, polysachariden, sterolen, spoorelementen en mineralen

Cordyceps-capsules
maitake
Maitake

De Maitake paddenstoel is een smakelijke paddenstoel om op te eten. Met dit supplement ervaar je de kracht van de Maitake op een heel ander niveau. Deze paddenstoel heeft een groot pallet aan wateroplosbare vezels, mineralen, vitaminen en tal van aminozuren.

maitake2
Mushrooms4Life-Shiitake
Shiitake

Zowel in China als Japan wordt de Shiitake-paddenstoel gewaardeerd vanwege zijn krachtige en nutritionele eigenschappen. Het is een ware bron van vitaminen en mineralen. Bij dit supplement combineren we een full spectrum biomassa van mycelium en jong gekweekte vruchtlichamen met elkaar. Bij het productieproces wordt de natuurlijke omgeving op identieke wijze nagebootst


Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Alle producten van Mushrooms4Life bevatten geen additieven, hulpstoffen, vulstoffen of bindmiddelen en zijn volledig biologisch. Er wordt tijdens de productie geen gebruikgemaakt van dierlijke stoffen. Mushrooms4Life is daarom geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Biologisch gecertificeerd Biologisch / organisch gecertificeerd

Alle Mushrooms4Life producten zijn volledig biologisch en gecertificeerd. Je weet hierdoor dat je een betrouwbaar en kwalitatief uitstekend product gebruikt.

Meer informatie over Mushrooms4Life is te vinden op; www.mushrooms4life.nl

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop