Meteen naar de inhoud
mushrooms4life

“Wetenschappers hebben pas onlangs bevestigd wat oude culturen al eeuwen weten; paddenstoelen bevatten enkele van de krachtigste medicinale stoffen die in de natuur worden gevonden.”

Capsules
Poeders
Lattes&koffies

mushroomlatte & Koffie

Mushroomlattes & koffies;

Cordyceps is een bron van de neurotransmitter Adenosine. Deze neurotransmitter maakt deel uit van de energierijke moleculen en diverse processen in het lichaam. Hierdoor ontstaat er een fantastische synergie tussen Cordyceps en koffie. Een hele prettige manier om aan je dagelijkse dosis cafeïne en Cordyceps te komen.

Reishi met koffie = optimaal genieten. Reishi is een rijke bron van de neurotransmitter Adenosine. Juist daarom gaat Reishi zo goed samen met koffie. Door deze combinatie heeft dit drankje een balancerend effect. Zo kun je genieten van een smaakvolle koffie en de kracht van Reishi

Cordyceps is een nutritionele krachtpatser en staat bekend om het bieden van ondersteuning op diverse vlakken. Dankzij de combinatie van Cordyceps, nitraatrijk bietensap en romige kokosnoot is er een heerlijke pre-workout ontstaan. Heerlijk voor tijdens of voor het sporten.

Chaga is de allround beschermer met nutritionele eigenschappen. Zo is de deze paddenstoel rijk aan antioxidanten, zoals betulinezuur en glutathione. Dankzij de smaakcombinatie van kurkuma en Chaga ervaar je de kracht van een populair Ayurvedisch kruid en paddenstoelen.

Lion’s Mane is één van de meest gerespecteerde paddenstoelen. Vooral op het gebied van cognitieve ondersteuning. Dankzij deze Lion’s Mane matcha latte kun je deze paddenstoel op een hele andere manier ervaren. Een heerlijk, romig drankje waarbij Lion’s Mane wordt gecombineerd met matcha, romige kokosnoot en een vleugje kaneel. Hierdoor is dit drankje rijk aan L-theanine en ook nog eens heerlijk van smaak.

Reishi wordt al eeuwen veelvuldig toegepast in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Een gerespecteerde paddenstoel die wordt vereerd om zijn spirituele potentie. De smaak van Reishi laat zich perfect combineren met cacao en romige kokosnoot. Hiermee kun je de kracht van de Reishipaddenstoel op een hele andere manier ervaren.

Capsules

✔ Voor een natuurlijk ijzersterk geheugen, scherpe focus en alertheid
✔ Stimuleert NGF (Nerve Growth Factor)
✔ Ondersteunt de cognitieve functies
✔ Optimaliseert de normale werking van de zenuwen en het immuunsysteem
✔ 100% Biologisch voedingssupplement

✔ Full spectrum biomassa van mycelium en jong gekweekte vruchtlichamen
✔ Extra toegevoegd: geconcentreerd vruchtlichaamextract
✔ Voor een stabiele bloedsuikerspiegel
✔ Ondersteund het immuunsysteem
✔ Antivirale werking

✔ Bevat veel vitamine B en D en andere gunstige ingrediënten
✔ Ondersteund het immuunsysteem
✔ Bevorderd de spijsvertering
✔ 100% biologisch
✔ Geschikt voor veganisten en vegetariërs

✔ Ondersteund het immuunsysteem
✔ Bevordert de vitaliteit
✔ Geschikt bij virale en bacteriële infecties
✔ Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering
✔ Vrij van additieven

✔ Vermoeidheid
✔ Verbetert de zuurstofopname (sportprestaties)
✔ Verbetert de longfunctie
✔ Ondersteuning van de nieren
✔ Mannelijke/vrouwelijke vruchtbaarheid

✔ Geteeld op duanwood voor een superieure reeks belangrijke voedingsstoffen
✔ Gecombineerd warm water en ethanolische extracten
✔ We garanderen een minimum van 30% polysacchariden en 2% triterpenen
✔ Reishi ‘The Mushroom Of Immortality’ wordt van oudsher beschouwd als de paddenstoel voor lever- en immuungezondheid

✔ De paddenstoel van de schoonheid
✔ full spectrum vruchtlichaam extract van de Snow Fungus (Tremella Fuciformis)
✔ Nieuw in het assortiment

✔ Combinatie van 3 paddenstoelen
✔ Reishi sporen, Cordyceps en Maitake
✔ 100% biologisch
✔ Geschikt voor veganisten en vegetariërs
✔ Geen additieven, hulpstoffen, vulstoffen en bindmiddelen

✔ Unieke mix van 2 paddenstoelen
✔ Reishi sporen en Cordyceps
✔ 100% biologisch
✔ Geschikt voor veganisten en vegetariërs
✔ Geen additieven, hulpstoffen, vulstoffen en bindmiddelen

✔ Unieke mix van 2 paddenstoelen
✔ Reishi sporen en Lion’s Mane
✔ 100% biologisch
✔ Geschikt voor veganisten en vegetariërs
✔ Geen additieven, hulpstoffen, vulstoffen en bindmiddelen

✔ Natuurlijke bron van antihistamine
✔ Reishi sporen
✔ 100% biologisch
✔ Geschikt voor veganisten en vegetariërs
✔ Geen additieven, hulpstoffen, vulstoffen en bindmiddelen

Mushrooms4Life-medicinale-paddenstoelen-poeder

Poeders

De Lion’s Mane paddenstoel in poedervorm. Deze paddenstoel staat bekend als pruikzwam en wordt geëerd vanwege de hoeveelheid aan essentiële aminozuren. Dit supplement bevat een full spectrum biomassa en wordt gekweekt op bruine rijst voor maximale voedingsstoffen. De smaak van Lion’s Mane gaat goed samen met chocolade of frisse smaken, zoals fruit.

De Reishi paddenstoel is gekweekt op Duanhout voor optimale voedingsstoffen. Via een traditioneel heet water extractieproces worden de gewenste voedingsstoffen gemaximaliseerd. De smaak van de Reishi-paddenstoel gaat heel goed samen met chocolade / cacao.

De Cordyceps is een krachtige paddenstoel. Deze paddenstoel wordt gekweekt op biologische Sorghum, waarbij de natuurlijke omgeving op een identieke wijze is nagebootst. De smaak van cordyceps gaat erg goed samen met koffiesmaak.

Mycomplex combineert de drie Koningspaddenstoelen die – vanwege hun gezondheidsvoordelen – zeer gewaardeerd worden in oude culturen. Wij gebruiken voor deze poedermix alleen de beste kwaliteit paddenstoelen en extractiemethoden om de diversiteit aan gewenste voedingsstoffen te maximaliseren. Deze mix gaat erg goed samen met onder andere Matcha latte, chocolade of kurkuma.

Deze biologische Chaga poeder van Mushrooms4Life wordt geoogst in de bossen van Siberië (Rusland). Daar groeien de Chagapaddenstoelen in het wild tegen berkenbomen aan. Doordat Mushrooms4Life de paddenstoelen zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke bron vandaan haalt, bevatten ze vele belangrijke actieve voedingsstoffen. De belangrijkste hieruit is betulinezuur. Dankzij de poedervorm is dit product ideaal voor iedereen die de kracht van Chaga zelf wil verwerken in dranken of diverse baksels.

Biologische Maitake Poeder van Mushrooms4Life. Het beste van de paddenstoel verwerkt tot hoogwaardig poeder. Makkelijk om te combineren in dranken of om mee te bakken. Deze Maitake poeder bevat een full-spectrum biomassa van vruchtlichamen. De paddenstoelen kweekt Mushrooms4Life op bruine rijst om zo de natuurlijke leefomgeving op een authentieke manier na te bootsen. Dankzij een heet water extractie bereikt dit supplement een superieur niveau en hoogwaardige kwaliteit.

Snow Fungus biologische paddenstoelen poeder van Mushrooms4Life bevat een full spectrum vruchtlichaam van de Snow Fungus (Tremella Fuciformis). Mushrooms4Life maakt gebruik van een heet water extractie om alle waardevolle stoffen uit de paddenstoel te extraheren.

Lattes&Koffies

Cordyceps is een nutritionele krachtpatser en staat bekend om het bieden van ondersteuning op diverse vlakken. Dankzij de combinatie van Cordyceps, nitraatrijk bietensap en romige kokosnoot is er een heerlijke pre-workout ontstaan. Heerlijk voor tijdens of voor het sporten.

Reishi wordt al eeuwen veelvuldig toegepast in de Traditionele Chinese Geneeskunde. De smaak van Reishi laat zich perfect combineren met cacao en romige kokosnoot.

Lion’s Mane is één van de meest gerespecteerde paddestoelen. Dankzij deze Lion’s Mane matcha latte kunt u deze paddenstoel op een hele andere manier ervaren. Een heerlijk, romig drankje waarbij Lion’s Mane wordt gecombineerd met matcha, romige kokosnoot en een vleugje kaneel. Hierdoor is dit drankje rijk aan L-theanine en ook nog eens heerlijk van smaak.

Maitake is één van de bekendste paddenstoelen. Deze paddenstoel heeft onder andere een breed scala aan bètaglucanen. De smaak van Maitake laat zich heel goed combineren met de vurige gember en romige kokosnoot. Een heerlijke mushroomlatte die uw klanten het hele jaar door kunnen drinken.

Deze Chaga latte van Mushrooms4Life is heerlijk op smaak gebracht met romige kokosnoot, kurkuma, gember en zwarte peper.

Deze Reishikoffie van Mushrooms4Life is heerlijk op smaak gebracht met romige kokosnoot.

In het oude China werd Cordyceps zo vereerd dat alleen de keizer deze paddenstoel mocht gebruiken. Tegenwoordig is deze paddenstoel niet meer uitsluitend voor de keizer, maar ook voor het grote publiek als supplement of als smakelijke koffie.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop