Meteen naar de inhoud
mushrooms4life

“Wetenschappers hebben pas onlangs bevestigd wat oude culturen al eeuwen weten; paddenstoelen bevatten enkele van de krachtigste medicinale stoffen die in de natuur worden gevonden.”

Capsules
Poeders

mushroomlatte & Koffie

Mushroomlattes & koffies;

Cordyceps is een bron van de neurotransmitter Adenosine. Deze neurotransmitter maakt deel uit van de energierijke moleculen en diverse processen in het lichaam. Hierdoor ontstaat er een fantastische synergie tussen Cordyceps en koffie. Een hele prettige manier om aan je dagelijkse dosis cafeïne en Cordyceps te komen.

Reishi met koffie = optimaal genieten. Reishi is een rijke bron van de neurotransmitter Adenosine. Juist daarom gaat Reishi zo goed samen met koffie. Door deze combinatie heeft dit drankje een balancerend effect. Zo kun je genieten van een smaakvolle koffie en de kracht van Reishi

Cordyceps is een nutritionele krachtpatser en staat bekend om het bieden van ondersteuning op diverse vlakken. Dankzij de combinatie van Cordyceps, nitraatrijk bietensap en romige kokosnoot is er een heerlijke pre-workout ontstaan. Heerlijk voor tijdens of voor het sporten.

Chaga is de allround beschermer met nutritionele eigenschappen. Zo is de deze paddenstoel rijk aan antioxidanten, zoals betulinezuur en glutathione. Dankzij de smaakcombinatie van kurkuma en Chaga ervaar je de kracht van een populair Ayurvedisch kruid en paddenstoelen.

Lion’s Mane is één van de meest gerespecteerde paddenstoelen. Vooral op het gebied van cognitieve ondersteuning. Dankzij deze Lion’s Mane matcha latte kun je deze paddenstoel op een hele andere manier ervaren. Een heerlijk, romig drankje waarbij Lion’s Mane wordt gecombineerd met matcha, romige kokosnoot en een vleugje kaneel. Hierdoor is dit drankje rijk aan L-theanine en ook nog eens heerlijk van smaak.

Reishi wordt al eeuwen veelvuldig toegepast in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Een gerespecteerde paddenstoel die wordt vereerd om zijn spirituele potentie. De smaak van Reishi laat zich perfect combineren met cacao en romige kokosnoot. Hiermee kun je de kracht van de Reishipaddenstoel op een hele andere manier ervaren.

Capsules

✔ Vermoeidheid
✔ Verbetert de zuurstofopname (sportprestaties)
✔ Verbetert de longfunctie
✔ Ondersteuning van de nieren
✔ Mannelijke/vrouwelijke vruchtbaarheid
✔ Vrij van additieven
✔ Vrij van hulp- en vulstoffen

✔ Ondersteund het immuunsysteem
✔ Bevordert de vitaliteit
✔ Geschikt bij virale en bacteriële infecties
✔ Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering
✔ Vrij van additieven
✔ Vrij van hulp- en vulstoffen

✔ Voor een natuurlijk ijzersterk geheugen, scherpe focus en alertheid
✔ Stimuleert NGF (Nerve Growth Factor)
✔ Ondersteunt de cognitieve functies
✔ Optimaliseert de normale werking van de zenuwen en het immuunsysteem
✔ 100% Biologisch voedingssupplement

✔ Full spectrum biomassa van mycelium en jong gekweekte vruchtlichamen
✔ Extra toegevoegd: geconcentreerd vruchtlichaamextract
✔ Voor een stabiele bloedsuikerspiegel
✔ Ondersteund het immuunsysteem
✔ Antivirale werking
✔ Geschikt voor vegetariërs en veganisten
✔ Zonder vulmiddelen
✔ 100% Biologisch voedingssupplement

✔ Geteeld op duanwood voor een superieure reeks belangrijke voedingsstoffen
✔ Gecombineerd warm water en ethanolische extracten
✔ We garanderen een minimum van 30% polysacchariden en 2% triterpenen
✔ Reishi ‘The Mushroom Of Immortality’ wordt van oudsher beschouwd als de paddenstoel voor lever- en immuungezondheid

✔ Bevat veel vitamine B en D en andere gunstige ingrediënten
✔ Ondersteund het immuunsysteem
✔ Bevorderd de spijsvertering
✔ 100% biologisch
✔ Geschikt voor veganisten en vegetariërs
✔ Geen additieven, hulpstoffen, vulstoffen en bindmiddelen
✔ Glutenvrij

✔ Combinatie van 3 paddenstoelen
✔ Reishi sporen, Cordyceps en Maitake
✔ 100% biologisch
✔ Geschikt voor veganisten en vegetariërs
✔ Geen additieven, hulpstoffen, vulstoffen en bindmiddelen
✔ Glutenvrij

Mushrooms4Life-medicinale-paddenstoelen-poeder

Poeders

De Lion’s Mane paddenstoel in poedervorm. Deze paddenstoel staat bekend als pruikzwam en wordt geëerd vanwege de hoeveelheid aan essentiële aminozuren. Dit supplement bevat een full spectrum biomassa en wordt gekweekt op bruine rijst voor maximale voedingsstoffen. De smaak van Lion’s Mane gaat goed samen met chocolade of frisse smaken, zoals fruit.

De Reishi paddenstoel is gekweekt op Duanhout voor optimale voedingsstoffen. Via een traditioneel heet water extractieproces worden de gewenste voedingsstoffen gemaximaliseerd. De smaak van de Reishi-paddenstoel gaat heel goed samen met chocolade / cacao.

De Cordyceps is een krachtige paddenstoel. Deze paddenstoel wordt gekweekt op biologische Sorghum, waarbij de natuurlijke omgeving op een identieke wijze is nagebootst. De smaak van cordyceps gaat erg goed samen met koffiesmaak.

Mycomplex combineert de drie Koningspaddenstoelen die – vanwege hun gezondheidsvoordelen – zeer gewaardeerd worden in oude culturen. Wij gebruiken voor deze poedermix alleen de beste kwaliteit paddenstoelen en extractiemethoden om de diversiteit aan gewenste voedingsstoffen te maximaliseren. Deze mix gaat erg goed samen met onder andere Matcha latte, chocolade of kurkuma.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop