Meteen naar de inhoud

Your Own Doctor besteedt veel tijd en aandacht om de inhoud op onze website zo accuraat mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg is het helaas altijd mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist wordt weergegeven. We bieden de op deze pagina’s aangeboden informatie aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Tevens kan deze informatie op ieder willekeurig moment worden gewijzigd zonder voorafgaande mededeling van Your Own Doctor.

Alle getoonde prijzen in de webwinkel zijn onder voorbehoud van eventuele type- en/of programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten zal geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Tevens zal er geen overeenkomst tot stand komen op basis van dergelijke fouten.

Voor op de website getoonde externe links naar websites of diensten van derden kan Your Own Doctor nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Medische disclaimer
De informatie die op de gehele Your Own Doctor website wordt aangeboden kan in geen enkel geval worden beschouwd als een eventuele vervanging van een medisch consult of een behandeling bij een medisch bevoegde arts!
Your Own Doctor raad je altijd aan een (natuurgeneeskundig) arts te raadplegen als je gezondheidsklachten hebt. Stop nooit plotseling met je medicatie of met het advies van je arts/specialist.

Alle informatie over CBD olie is met grote zorgvuldigheid getracht samen te stellen. Ons streven is deze informatie up-to-date te houden. Your Own Doctor is echter nooit aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling.

E-mail

Informatie die je rechtstreeks per e-mail of via deze website naar ons stuurt is beveiligd, maar wij kunnen de inhoud van een bericht niet als vertrouwelijk aanmerken en daarom geschiedt verzending ervan, aan ons adres, op eigen risico. Redactie zullen e-mails van personen en/of organisaties die met hen in contact treden, vertrouwelijk bewaren en niet aan derden beschikbaar stellen, mits wettelijk daartoe niet verplicht of opgedragen.
De redactie houdt zich echter het recht voor om de inhoud van e-mails geheel en/of gedeeltelijk te openbaren, indien daartoe aanleiding is, middels een gerelateerd redactioneel onderwerp op de site.

Reactietijd

Heb je vragen of opmerkingen (over bestellingen)? Deze kun je mailen naar info@yourowndoctor.nl. Het team van YourOwnDoctor doet er alles aan om zo snel mogelijk te reageren. We hanteren een verwerkingstijd van 3 werkdagen. Dit geldt zowel voor algemene vragen als voor vragen over bestellingen.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop